(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
langoše(bez vajec,droždí)
Potřebné ingredience
1mikyška(400 ml ),
2 kelímky(z mikyšky) polohrubé mouky,
špetku soli,
špetku jedlé sody (nebo 1/2 prášku do pečiva)
Postup přípravy
Všechno smícháme dohromady. Těsto vytvarujeme do tvaru placky a smažíme. Hotové vysušíme v ubrousku a zdobíme tím co máme rádi :-) (sýr, česnek, kečup, tatarka, povidla, šlehačka , marmeláda...apod).
Těsto vydrží v ledničce 14 dní.
Těsto vydrží v ledničce 14 dní.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Denisaaa
(upraveno)
29. 4. 2008, 11:34
Chci se zeptat co je mikyška? a chutnají stejně dobře jako normální kynuté?
DendaP
(upraveno)
29. 4. 2008, 20:07
@Denisaaa
taky jsem to hledala a je to výrobek od madety,takže by to měl být zakysaný nápoj. zkuste se podívat nawww.madeta.cz
Denisaaa
(upraveno)
30. 4. 2008, 11:05
@DendaP
Děkuji za odpověď, myslela sem si, že to bude podle názvu něco takového, ale radši sem se zeptala.